Ελλάδα|05.09.2022 13:28

ΔΕΘ 2022: Ρεκόρ συμμετοχών-Περισσότεροι από 1.500 εκθέτες

Newsroom

Περισσότεροι από 1.500 εκθέτες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη φετινή 86η ΔΕΘ, αριθμός, που ξεπερνάει κατά πολύ τις καλές χρονιές της έκθεσης. Έτσι, αναμένεται μία ιδιαίτερα καλή χρονιά όσον αφορά επίσης και την επισκεψιμότητα τόσο του κοινού όσο και των επιχειρηματιών.

Σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων και φορέων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα βρεθούν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, επιδιώκοντας επαφές με ελληνικές εταιρείες.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έρχονται να δώσουν εκ νέου διεθνές περιεχόμενο στον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας της ΔΕΘ, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική εξωστρέφειας της ΔΕΘ-Helexpo, που αναζητά με συνέπεια και συνέχεια νέους δρόμους δικτύωσης για τις ελληνικές επιχειρήσει

Στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, διοργανώνουν Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης.

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 13 στη ΔΕΘ, από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες από 16:00’ – 20:00’.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που θέλουν να έρθουν σε επαφή με Εμιρατιανές εταιρείες, θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διεθνής Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΘεσσαλονίκηΔΕΘειδήσεις τώρασυμμετοχήΗνωμένα Αραβικά ΕμιράταΔΕΘ 2022