Ελλάδα|07.09.2022 14:24

Σκηνικό ντροπής στην Καβάλα: Επιτέθηκε σε ιδιοκτήτρια καφέ επειδή άργησε η παραγγελία του - Σοκάρουν βίντεο και καταγγελία

Newsroom

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια στην Καβάλα, καθώς 45χρονος επιτέθηκε σε ιδιοκτήτρια καφέ, επειδή άργησε η παραγγελία της παρέας του.

Το περιστατικό κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και δημοσιεύτηκε στο Facebook. Στο βίντεο φαίνεται ότι επικρατεί ένταση μεταξύ του 45χρονου και της ιδιοκτήτριας. Ο άνδρας φαίνεται να την πλησιάζει επιθετικά και τελικά να τη χαστουκίζει.

Η γυναίκα «απάντησε» χαστουκίζοντάς τον.

 

«Ένας πρώην επαγγελματίας στο λιανεμπόριο, που είχε μαζί με τη γυναίκα του ένα κεντρικό περίπτερο στην πόλη, και τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως οδηγός ταξί. Ο λόγος για τον Ν.Π. 45 ετών, οδηγό ταξί στην Καβάλα, όπου ήρθε στη δικιά μου τη δουλειά ενώ ΔΕΝ ήταν πελάτης, να πάρει τα κομμάτια του μεγάλου του γιου Ι.Π. και της γυναίκας του Ε.Φ. που μας έβριζαν, μας διαφήμιζαν και μας απειλούσαν μέσα στο ίδιο μας το μαγαζί επειδή άργησε ο καφές του… κανακάρη τους 10 ολόκληρα λεπτά!» σημειώνει σε ανάρτησή του ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο.

«Αυτός ο "άντρας" λοιπόν είχε τα "κότσια" να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει δύο φορές, σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε πελάτες και περαστικούς, στη μάνα του, τη γυναίκα του και τους δύο του γιους, μια γυναίκα με τρεις ρόλους ταυτόχρονα. Μια γυναίκα που είναι μάνα, εργαζόμενη και καταστηματάρχης! Κάτι τέτοια "κότσια" όμως θέλουν κόψιμο. Από τη ρίζα!», καταλήγει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεσηβίακαφετέριαΚαβάλαχαστούκιειδήσεις τώρα