Ελλάδα|18.02.2019 11:30
Τύρναβος: Επιστράφηκαν οι εικόνες-Άφαντα τα 140.000 ευρώ
NewsroomΝέα εξέλιξη πήρε η υπόθεση υπεξαίρεσης τουλάχιστον 140.000 ευρώ καθώς και πολύτιμων ιερών εικόνων από τον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο. Ο φερόμενος ως δράστης της υπόθεσης είναι ένας κληρικός, ο οποίος, σύμφωνα με το onlarissa, εικάζεται ότι μπορεί να διέφυγε στο εξωτερικό.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία», ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ερωτηθείς για το θέμα, περιορίστηκε στο να απαντήσει ότι «το θετικό είναι ότι επιστράφηκαν όλες οι εικόνες».
Πάντως, κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί με το χρηματικό ποσό που λείπει. Γι' αυτό και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση η έρευνα της δικαιοσύνης.
Πηγή: onlarissa.gr
Διαβάστε ακόμη
- Λήγει η προθεσμία του Τραμπ για το Ιράν: Παράταση ή νέα σύγκρουση - Τα σενάρια που έχει στο τραπέζι
- Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε Νηπιαγωγείο του Ευόσμου - Πώς συνέβη
- Δυναμικό παρών στην εργατική Πρωτομαγιά: Λουλούδια και συνθήματα από τους διαδηλωτές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
- Νέο περιστατικό με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας: 58χρονος επιτέθηκε σε 38χρονο με γαλλικό κλειδί