Ξάνθη: Εξαπάτησε την ιδιοκτήτρια και «ξάφρισε» από λογαριασμό επιχείρησης 123.000 ευρώ
NewsroomΣυνολικά 123.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό άγνωστοι από ιδιοκτήτρια επιχείρησης στην Ξάνθη.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου άγνωστος, προσποιούμενος τον πελάτη και με πρόσχημα την κατάθεση χρημάτων για εξόφληση υπολοίπου που όφειλε στην εταιρεία, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτρια της επιχείρησης. Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία ο δράστης απέστειλε στο κινητό της τηλέφωνο μήνυμα που εμπεριείχε σύνδεσμο (link) που έμοιαζε με τραπεζικού ιδρύματος.
Η παθούσα μεταφέρθηκε στον παραπάνω σύνδεσμο, όπου πληκτρολόγησε τους προσωπικούς τραπεζικούς της κωδικούς, με αποτέλεσμα ο δράστης να κάνει τρεις μεταφορές χρηματικών ποσών συνολικού ύψους 123.000 ευρώ από εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο η παθούσα είναι συνδικαιούχος.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι διέπραξαν την απάτη.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο