Ελλάδα|09.09.2022 09:47

Βόλος: 23χρονη ΑμεΑ καταγγέλλει βιασμό από θείο της - Στο «μικροσκόπιο» και η μητέρα της που την είχε διώξει από το σπίτι

Newsroom

Το δράμα μίας 23χρονης αποκαλύφθηκε την Πέμπτη στη δίκη της μητέρας που είχε διώξει την ΑμεΑ κόρη της από το σπίτι και την είχε αφήσει εκτεθειμένη σε κινδύνους. Η 23χρονη είχε καταγγείλει βιασμό από τον 40χρονο θείο της και αδερφό της μητέρας της.

Όπως ανέφερε, η μητέρα την έδιωξε από το σπίτι για να μην τον καταγγείλει στις Αρχές. Η θεία της (σ.σ. αδερφή της μητέρας της) και η αδερφή της επιβεβαίωσαν στο δικαστήριο τον βιασμό, σαν να επρόκειτο για απλό περιστατικό, στο οποίο μάλιστα φαίνεται πως ήταν αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ταχυδρόμου».

Η 50χρονη μητέρα συνελήφθη και μετά την αναβολή, που δόθηκε, την Πέμπτη οδηγήθηκε για να δικαστεί.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι η 23χρονη και η οικογένειά της μένουν στον θείο της, ενώ η κοπέλα, όπως καταγγέλθηκε, έχει πέσει θύμα πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι μάρτυρες γνώριζαν αυτές τις πράξεις, καθώς είχαν ενημερωθεί από την ανιψιά της 50χρονης και πέρυσι είχαν απευθυνθεί στις Αρχές, αλλά δεν είχε γίνει κάτι, όπως μεταδίδει πάντα το ίδιο μέσο.

Παρά το γεγονός, η 50χρονη πήρε τις κόρες της από τα Τρίκαλα, μετέβη στον Βόλο για διακοπές και από τον Ιούνιο μένουν με τον θείο που φέρεται να βίασε το κορίτσι.

Το δικαστήριο ζήτησε να ληφθούν το συντομότερο δυνατόν αντίγραφα από τα πρακτικά, να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία Βόλου και να διερευνηθεί εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 23χρονης από τον θείο και με την ευθύνη της μητέρας της και τρίτων προσώπων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόλοςειδήσεις τώραβιασμόςΑμεΑΤρίκαλακακοποίησησεξουαλική κακοποίηση