Ελλάδα|09.09.2022 10:30

ΔΕΘ 2022: Στο Περίπτερο 7 το 2ο Skill Up Forum για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα

Newsroom

Το Envolve Entrepreneurship διοργανώνει το 2o Skill Up Forum για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 11-14 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Skill Up Forum περιλαμβάνει επιμορφωτικά εργαστήρια, panels, διαδραστικές συζητήσεις και ευκαιρίες δικτύωσης της επιχειρηματικής σκηνής με το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, στοχεύοντας στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, την ενδυνάμωση των προσόντων, την ανάδειξη εργαλείων/πόρων, καθώς και τη δικτύωση νέων επιχειρηματιών, start-upper και επαγγελματιών, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 10:45 – 11:30, το Skill Up Forum διοργανώνει δυναμικές συζητήσεις, φιλοξενώντας εκπροσώπους της Κυβέρνησης και στελέχη της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας, στην κεντρική σκηνή του Περιπτέρου 7 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό της εκδήλωσης, θα δώσει ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ στο πάνελ συζήτησης με θέμα τις ψηφιακές δεξιότητες του επαγγελματία του αύριο, συμμετέχουν η Σόνια Μουσαβερέ, Head of Communications της Bayer Hellas, η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης & μέλος του Δ.Σ., The People’s Trust, η Ρόζι Τσέλα, Business Manager CSR & University Alliances Country Lead της SAP Hellas, ο Χάρης Τσαβδάρης, National Technology Officer της Microsoft και ο Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director του Envolve Entrepreneurship.

ειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηΔιεθνής Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΔΕΘ 2022ΔΕΘ