Ελλάδα|18.02.2019 13:46

Έγκλημα στον Πειραιά: «Δεν θυμάμαι να τον σκότωσα», λέει η 50χρονη (vid)

Newsroom

Στον ανακριτή απολογήθηκε η 50χρονη που φέρεται να κατακρεούργησε το σύντροφό της στον Πειραιά.

Η 50χρονη, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Μαζί Σου, απολογήθηκε για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους και να διαπιστωθεί αν δεν ήξερε τι έκανε. Η απολογία της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, έγινε σε ήρεμο κλίμα. 

Η 50χρονη εμφανίστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με ένα σκισμένο παντελόνι. Το πρόσωπό της ήταν κατακόκκινο και είχε μία χειρουργική μάσκα. 

Η ίδια υποστήριξε στον ανακριτή ότι: «δεν θυμάμαι, δεν θυμάμαι τίποτα για τη δολοφονία». Τόνισε ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τον 79χρονο. Ανέφερε ακόμη ότι την φιλοξενούσε ο 79χρονος στο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που φέρεται να τον κατακρεούργησε. Δεν έδωσε απαντήσεις για το πώς βρέθηκε να μένει με τον 79χρονο. Σημείωσε ότι έδινε στο σπίτι κάποια χρήματα από την εργασία της (δούλευε περιοδικά σε μπαρ). Η ίδια επαναλάμβανε συνεχώς «δεν θυμάμαι» και «δεν τον σκότωσα εγώ».

Στο διαμέρισμα στον Πειραιά ο ηλικιωμένος συζούσε με την 50χρονη από τη Χιλή. Αρκετές φορές, σύμφωνα με τους περίοικους, υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους. Μία κόντρα μεταξύ τους ξέσπασε και την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου. Τότε συνέβη το έγκλημα. 

Η κόρη του θύματος, μιλώντας στο OPEN TV είχε δηλώσει πως ο πατέρας της φιλοξενούσε την 50χρονη «επειδή τη λυπόταν. Της έλεγε να φύγει και δεν έφευγε», ενώ ήταν εκείνη που πρώτη αντίκρυσε το κατακρεουργημένο πτώμα του πατέρας της. 

Πειραιάςέγκλημααστυνομία