Ελλάδα|18.02.2019 16:50

Το Έθνος της Κυριακής παρουσιάζει το βιβλίο: Τουρκία: Μοντέλο αυταρχικού κράτους»

Newsroom

Το Έθνος Της Κυριακής και οι εκδόσεις Οξύ σας προσκαλούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 12:30 στο Polis Art Café (Πεζμαζόγλου 5 - Αίθριο Στοάς του Βιβλίου), σε μια ιδιαίτερη παρουσίαση ενός σημαντικού βιβλίου.

Συγγραφέας τού «ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - Από τον Ατατούρκ στον Ερντογάν» είναι ο Χαλίλ Καραβελί, διευθυντής της επιθεώρησης Turkey Analyst και τακτικός αρθρογράφος του περιοδικού Foreign Affairs.

Επίσης, θα μιλήσουν οι:

Στέλιος Περράκης – Ομότιμος καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Παναγιώτης Τσάκωνας – καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Σπουδών Ασφαλείας, Πανεπιστημίου Αιγαίου

Άγγελος Συρίγος – Αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Συντονίζει ο Γιώργος Σκαφιδάς, δημοσιογράφος της εφημερίδας Έθνος.    

Αυτό το βιβλίο ανήκει στη σειρά «Σύγχρονοι Ηγέτες» και θα ξεκινήσει να προσφέρεται στις 24 Φεβρουαρίου με το Έθνος της Κυριακής.

Από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, λοιπόν, και μέχρι τις 26 Μαΐου, πέντε ξεχωριστές εκδόσεις θα κάνουν τη διαφορά στον κυριακάτικο Τύπο. Πέντε βιβλία που παρουσιάζουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τις πιο συζητημένες, σύγχρονες ηγετικές φυσιογνωμίες του κόσμου μας.

Το βιβλίο του Χαλίλ Καραβελί, για το «αυταρχικό μοντέλο» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, θα εγκαινιάσει τη σειρά.

Επίσης, έρχονται και τα ακόλουθα…

Ο πολυβραβευμένος δημοσιογράφος Μπομπ Γούντγουορντ της Washington Post, ο ρεπόρτερ που αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, γράφει για τον «φόβο» που δημιουργεί και διασπείρει η παρουσία του παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν γράφει για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. Το υλικό του είναι βασισμένο αποκλειστικά και μόνο σε όλα όσα είπε στον ίδιον ο Ρώσος ηγέτης κατά τη διάρκεια πολύωρων συνεντεύξεων.

Και ο καταξιωμένος Βρετανός καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Μάθιου Κφόρτρουπ γράφει για τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τη «Σιδηρά Κυρία της Ευρώπης».

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Χαλίλ ΚαραβελίπαρουσίασηΕΘΝΟΣ της Κυριακής