Ελλάδα|10.09.2022 21:55
Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε 78χρονος τουρίστας που κολυμπούσε στα Μάλια
NewsroomΧωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής από την παραλία στα Μάλια ένας 78χρονος τουρίστας.
Ο άτυχος 78χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική της περιοχής, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σύμφωνα με το cretapost σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Βασίλισσα Ελισάβετ: Στις 19 Σεπτεμβρίου η κηδεία - Θα προηγηθεί τετραήμερο λαϊκό προσκύνημα
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»