Ελλάδα|13.09.2022 13:38

Βόλος: Σοκάρει η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ που κατήγγειλε για βιασμό τον θείο της - «Την απειλεί ο αδερφός μου»

Newsroom

Σοκάρει η καταγγελία 20χρονης ΑΜΕΑ από το Βόλο, που υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον θείο της. Η κοπέλα που έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της νονάς της πριν από μερικές ημέρες επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας χάπια, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε.

Η μητέρα της 20χρονης μίλησε στο thenewspaper.gr για τις καταγγελίες της κόρης της, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό συνέβη σε προγενέστερο χρόνο. 

«Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα. Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια, και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ» είπε.

Η μητέρα της 20χρονης ισχυρίστηκε ακόμα ότι είχε πέσει και αυτή θύμα βιασμού, όταν ήταν ανήλικη.

«Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου, όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψαν. Μου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν» πρόσθεσε.

Για την καταγγελία της κόρης της ότι την έδιωξε από το σπίτι σημείωσε «Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα από το TheNewspaper.gr ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ». «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είναι μητέρα έξι παιδιών που έχουν μεταφερθεί σε ίδρυμα, καθώς το οικογενειακό περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑμεΑειδήσεις τώραβιασμόςΒόλοςκαταγγελία