Ελλάδα|13.09.2022 10:17

ΑΣΕΠ 6Κ/022: Πότε λήγουν οι αιτήσεις στην προκήρυξη που δέχεται όλα τα πτυχία

Newsroom

Κλείνουν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι οι αιτήσεις στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που όπως έχει και παλαιότερα αναφέρει το Proson.gr, κάνει δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ. Πρόκειται για τον 6Κ/2022 διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που προβλέπει την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και τρεις ακόμα φορείς του Δημοσίου.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 6Κ/2022 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 66 θέσεων, μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και στο Πράσινο Ταμείο Ν.Π.Δ.Δ.

Όπως έχει γράψει και σε παλαιότερο άρθρο το Proson.gr για την κατανομή των θέσεων, στον εν λόγω διαγωνισμό γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στο Δημόσιο μέσω της 6Κ/202 προκήρυξη του ΑΣΕΠ μπορούν τώρα να κάνουν αίτηση για την ειδικότητα του κλάδου «ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού».

Πώς θα κάνετε αίτηση

Για να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πρέπει πρώτα να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) - Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:

Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα

Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ