Ελλάδα|15.09.2022 11:54

ΕΛΑΣ: Οπαδικό το επεισόδιο στη ΔΕΘ με 2 συλλήψεις - 26χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος

Newsroom

Δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων, σχηματίστηκε σε βάρος των δύο συλληφθέντων, ενός 20χρονου κι ενός Έλληνα 26χρονου, για τη συμπλοκή, με αθλητικό υπόβαθρο, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, από την ΕΛΑΣ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας ακόμα 25χρονος και συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση κι άλλων εμπλεκομένων στο επεισόδιο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από την έρευνα προέκυψε ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, εντός του χώρου της ΔΕΘ, 26χρονος, ο οποίος εργαζόταν σε περίπτερο αθλητικής ομάδας, δέχτηκε επίθεση από άτομα που κρατούσαν αντικείμενα (ξύλα και καθίσματα), στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι παραπάνω αλλοδαποί. 

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 26χρονος φέροντας αιχμηρό αντικείμενο (αναδιπλούμενο μαχαίρι – πεταλούδα) επιχείρησε ανεπιτυχώς να καταφέρει χτυπήματα στους επιτιθέμενους, ενώ 22χρονος ημεδαπός που βρισκόταν μαζί με τον υπάλληλο του περιπτέρου, δέχτηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας, χωρίς να τραυματιστεί. 

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επεισόδιοΕΛΑΣΔΕΘεισαγγελέας