Ελλάδα|16.09.2022 14:00
Θεσσαλονίκη: Ένταση στο ΑΠΘ με ρίψη αντικειμένων και χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ
NewsroomΕπεισόδια σημειώθηκαν στο ΑΠΘ, μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών, με αφορμή την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στους χώρους του Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα πληροφορίες, από την πλευρά των φοιτητών εκτοξεύτηκαν αντικείμενα προς την ομάδα της ΟΠΠΙ όπως αυγά, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών. Εν συνεχεία ξεκίνησε κυνηγητό ανάμεσα στις δυνάμεις της Αστυνομίας και στους φοιτητές, ενώ σημειώθηκαν τουλάχιστον 2 προσαγωγές.
Στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το theopinion, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ φαίνεται να προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση βίας και χημικών κατά των συγκεντρωμένων φοιτητών.
Αυτή τη στιγμή, περίπου 40 φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί κοντά στο Μαθηματικό και εξακολουθούν να φωνάζουν συνθήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
- Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας