Ελλάδα|02.11.2018 12:51

Πλακώθηκαν για τα μάτια μιας κοπέλας μαθητές στις Σέρρες

Τίμος Φακαλής

Για τα μάτια μιας κοπέλας πιάστηκαν στα χέρια δύο μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου και του 1ου ΕΠΑΛ στις Σέρρες τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής,με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μαθητή.

Δέκα περίπου σχολεία συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων η οποία βρίσκεται στην άκρη της πόλης των Σερρών. Ξαφνικά δύο μαθητές λογομάχησαν για τα μάτια μιας κοπέλας και ένας από τους δύο μαθητές έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι απειλώντας τον άλλο.

Άμεση ήταν η επέμβαση των καθηγητών οι οποίοι έκαναν περιπολίες στο χώρο χωρίζοντας τους δύο μαθητές. Λίγο αργότερα οι μαθητές έδωσαν τα χέρια ενώ οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό.

«Το περιστατικό είναι καταδικαστέο από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Τα περισσότερα σχολεία των Σερρών βρίσκονταν εκδρομή χθες και αφορμή για το συμβάν ήταν ερωτική διαφορά των δύο μαθητών» είπε στο ethnos.gr ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Σερρών Κωνσταντίνος Τενεκετζής.

σχολείοεκδρομήΣέρρεςμαθητέςξυλοδαρμός