Ελλάδα|20.09.2022 12:52

Μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση - Τον κατέβασαν στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Newsroom

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση με προορισμό το Μπόντρουμ της Τουρκίας λόγω μεθυσμένου επιβάτη. Ο 31χρονος Πολωνός αποβιβάστηκε άρον άρον στην Κρήτη και το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όπου τον περίμεναν αστυνομικοί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ο Πολωνός επιβάτης, υπό την επήρεια μέθης, προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση με την προκλητική συμπεριφορά του και, παρά τις συστάσεις πιλότου και πληρώματος, συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του αεροσκάφους και των επιβατών.

Όταν το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση transit, από το Άμστερνταμ με προορισμό το Μπόντρουμ και ενδιάμεσο σταθμό το Ηράκλειο, προσγειώθηκε στο “Ν. Καζαντζάκης” ο πιλότος ζήτησε την απομάκρυνση του μεθυσμένου επιβάτη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα του αερολιμένα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα. Ο 31χρονος επιβάτης, με εντολή της εισαγγελικής αρχής αφέθηκε ελεύθερος και αναχώρησε από το τμήμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπτήσημεθυσμένοςαεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκηςεπιβάτης