Ελλάδα|20.09.2022 21:16

Η συγκλονιστική ιστορία ενός πατέρα - Πώς εξιχνίασε τη δολοφονία της κόρης του 11 μήνες μετά

Newsroom

Είναι μία ιστορία από αυτές που άνετα θα μπορούσαν να είναι σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την ιστορία μίας κοπέλας που βρέθηκε νεκρή από τον πατέρα της και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η προσπάθεια του για να βρει τους δολοφόνους της κόρης του.

Για έντεκα μήνες ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ένας συγγραφέας - ερευνητής και μία δικηγόρος προσπαθούσε να αποκαλύψει ότι ο θάνατος της κόρης του δεν προήλθε από φυσικά αίτια ή τροχαίο αλλά από εγκληματική ενέργεια. Η κοπέλα είχε εντοπιστεί 8 Οκτωβρίου του 2021, νεκρή στο δρόμο τυλιγμένη με μία κουβέρτα. Ο θάνατός της δεν είχε δηλωθεί στην αστυνομία και σύμφωνα με τον Φάνη Καραμπατσάκη, ρεπόρτερ του Open, είχε θαφτεί στα ζήτητα. Από τότε ο πατέρας ξεκίνησε την έρευνά του βάσει της οποίας αποκαλύφθηκε ότι η κόρη του μαζί με μία ακόμα γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας είχαν απαχθεί από κύκλωμα και κακοποιούνταν τόσο σεξουαλικά, εξωθούνταν δηλαδή στην πορνεία όσο και σωματικά.

Αφού ο πατέρας συνέλεξε επτά κρίσιμες μαρτυρίες για τη σκληρή καθημερινότητα που ζούσε η κόρη του και η άλλη γυναίκα η οποία επίσης έχασε τη ζωή της μυστηριωδώς υπέβαλε μήνυση.

Η μήνυση υποβλήθηκε αρχικά κατά της γυναίκας που είχε το διαμέρισμα στην οδό Δροσοπούλου μέσα στο οποίο βρισκόταν η άτυχη κοπέλα επί τριετία. Ο πατέρας ζητά να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πατέραςθάνατοςειδήσεις τώραδολοφονίακόρη