Ελλάδα|20.09.2022 17:20

Πάνος Αργιανίδης: Σε ψυχιατρική κλινική ο πρώην παίκτης ριάλιτι που απειλούσε να αυτοκτονήσει σε ΕΛΤΑ - Έριξε χλωρίνη σε αστυνομικούς

Newsroom

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγείται ο πρώην παίκτης ριάλιτι Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως «manager ράγκμπι»  στον πρώτο κύκλο του  Survivor στον ΣΚΑΪ. Ο Αργιανίδης, νωρίτερα τη Δευτέρα είχε κλειστεί σε κέντρο διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο φέρεται να τους πέταξε χλωρίνη.

Ειδικότερα, ο άνδρας προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Έριξε χλωρίνη σε αστυνομικούς

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι, που εργάζεται ως προσωπικό ασφαλείας στο συγκεκριμένο κέντρο διαλογής, από τις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης είχε ταμπουρωθεί στις τουαλέτες 2ου ορόφου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Δεν είχε μαζί του όπλο ή μαχαίρι.

Στους αστυνομικούς που πλησίασαν ο άνδρας πέταξε χλωρίνη, ενώ ο ειδικός διαπραγματευτής που μίλησε μαζί του δεν μπόρεσε να τον μεταπείσει. Τελικά, άνδρες της ΟΠΚΕ έσπασαν πόρτα και τον ακινητοποίησαν.

Ο άνδρας, τελικά, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου και πρόκειται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρυονέριαπειλή αυτοκτονίαςΕΛΤΑψυχιατρική κλινικήειδήσεις τώραΠάνος Αργιανίδης