Ελλάδα|20.09.2022 18:52

Allou Fun Park: Αναφορές ότι εντοπίστηκαν και άλλα προβλήματα στο παιχνίδι με τη βάρκα - Η εταιρεία σε επαφή με άλλα πάρκα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Allou! Fun Park (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Allou! Fun Park (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Allou! Fun Park (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Allou! Fun Park (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Νέα στοιχεία προέκυψαν από την έρευνα των πραγματογνωμόνων στο παιχνίδι του Allou Fun Park, όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερα άτομα. Αναφορές για προβλήματα σε δομή και κατασκευή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου που μετέδωσε στο Mega, εκτός από το σφάλμα που εντοπίστηκε στην αντλία νερού, νέα στοιχεία δείχνουν δομικό και κατασκευαστικό πρόβλημα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να δώσει παρόμοια ατυχήματα και στο μέλλον αν δεν διορθωθεί.

Η εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και με άλλα πάρκα που έχουν παρόμοιο παιχνίδι, προκειμένου να ρωτήσει αν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πώς έχει αντιμετωπιστεί, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Τι έχει εντοπίσει ο εμπειρογνώμονας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εμπειρογνώμονας που όρισαν οι οικογένειες των τεσσάρων νεαρών, έχει εντοπίσει ευρήματα στο τρενάκι και εξέφρασε την απορία του για την εταιρεία που έκανε έλεγχο στο παιχνίδι, με πρωτοβουλία του ιδιώτη, χωρίς την άδεια του Εισαγγελέα.

«Ευρήματα υπάρχουν πάντως. Ήρθε κάποια ιδιωτική εταιρεία και έκανε επεμβάσεις. Ήταν το αποτέλεσμα της επέμβασης ιδιώτη. Δεν ήταν αυτό που σφραγίστηκε μετά το ατύχημα» ανέφερε ο τεχνικός σύμβουλος Κώστας Λακαφώτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

λούνα παρκAllou Fun Parkειδήσεις τώρατραυματίες