Ελλάδα|21.09.2022 20:06

Ληστεία στη Γλυφάδα: «Παρακαλούσα να με σκοτώσουν», λέει η 55χρονη αστρολόγος

Newsroom

Για τη ληστεία που σημειώθηκε στο σπίτι της στη Γλυφάδα μίλησε η γνωστή αστρολόγος, Βάσω Νικολαΐδου. Η 55χρονη γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι της όταν μπήκαν οι ληστές, πριν από δυο μέρες, και της τα πήραν όλα, όπως τονίζει. Φαίνεται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι στο σπίτι της η γυναίκα είχε μετρητά και κοσμήματα και, αφού την απείλησαν, ότι θα τής κάνουν κακό και τη χτύπησαν, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. «Παρακαλούσα να με σκοτώσουν, ήξερα ότι μου τα πήραν όλα. 100.000 ευρώ και κοσμήματα», δήλωσε η ίδια.

Όπως περιέγραψε, ο ένας από τους δράστες την απειλούσε συνεχώς ότι θα τής κάνει κακό και την κρατούσε ακινητοποιημένη από χέρια και πόδια, όσο ένας άλλος από τους δράστες συνέχιζε να ψάχνει. Οι ίδιοι, όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κλέψουν στον χώρο, εξαφανίστηκαν, με τη γυναίκα να ειδοποιεί την αστυνομία. «Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ούτε δραχμή. Μου πήραν ακόμα και ό,τι είχα στην τσάντα μου… Ούτε ρολόι να δω την ώρα», δήλωσε η αστρολόγος στο Mega σημειώνοντας ότι, όταν ο ένας από τους ληστές εισέβαλλε στη μονοκατοικία ήταν η ίδια μέσα. «Μπήκε πρώτα ο ένας, με έδεσε, με ακινητοποίησε, άνοιξε στον δεύτερο. Τον τρίτο δεν τον είδα», υπογράμμισε.

Όπως είπε, οι δράστες τής εξήγησαν ότι δεν ήθελαν να της κάνουν κακό, αρκεί να έκανε ακριβώς ό,τι της ζητούσαν. «Προσπάθησα να πέσω απ’ τον καναπέ, μου είπαν ''μην κουνηθείς''. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, ύστερα τους είδα με τους γκασμάδες που το πήραν από το υπόγειο», πρόσθεσε.

Στα χέρια της αστυνομίας οι φωτογραφίες των δραστών

Η ίδια ισχυρίζεται ότι, πίσω από τη ληστεία, βρίσκεται άτομο του στενού της περιβάλλοντός καθώς, όπως λέει, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι». «Είχαν πάρει πληροφορίες. Ήξεραν πού είναι τα πάντα. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, πού έχω τα πράγματα, πώς ανοίγει το γκαράζ», τονίζει. Τους ληστές, πάντως, έχει δει γείτονας, ο οποίος ισχυρίζεται και ότι τους φωτογράφησε. Το υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που εξετάζουν την υπόθεση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ληστείαειδήσεις τώραΓλυφάδααστρολόγος