Δολοφονία φοιτήτριας: Και τέταρτος στην «παρέα» των βιαστών της Ρόδου
NewsroomΣύμφωνα με την espresso οι Αρχές ερευνούν την συμμετοχή και τέταρτου μέλους στην «παρέα» των νεαρών που «ψάρευε» και βίαζε ανυποψίαστα κι ανυπεράσπιστα κορίτσια στο νησί.
Εκτός από τον 21χρονο Μανώλη Κ. από τη Λίνδο, τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ. και τον 23χρονο Ρομά Γιώργο Μ. φέρεται ότι συμμετείχε άλλο ένα άτομο στην ομάδα των νεαρών «κυνηγών».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να εμπλέκεται τόσο στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ, αλλά και στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας από τη Ρόδο.
Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε μιλάμε για μια σπείρα με οργανωμένη δράση, που βίαζε κορίτσια, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές ερευνάται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και σε διακίνηση ναρκωτικών.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φώτισε σκοτεινές πτυχές των δύο υποθέσεων, ενώ όσο περνάει ο καιρός θα βγαίνουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να πάει στις δικαστικές αίθουσες.
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Σε αυτές τις αναμετρήσεις θα κριθεί το «comeback» των Δημοκρατικών
- «Γκάζι» Μητσοτάκη σε κυβέρνηση και κόμμα: Γιατί προγραμματίζεται «γαλάζιο» ραντεβού το απόγευμα
- Κακοκαιρία Agneta: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες
- Η βόμβα Αβραμόπουλου για συνεργασία με Τσίπρα, η φόρμουλα για Τζάκρη και ο λογαριασμός της αυτοδυναμίας