Ελλάδα|23.09.2022 12:39

Καβάλα: Συνελήφθησαν 4 άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 25χρονου δράστη - Η μηχανή τον πρόδωσε

Newsroom

Εξιχνιάστηκε, όπως φαίνεται, η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη, Καβάλας με δράστη 25χρονο φίλο και πρώην συνάδελφό του, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το άγριο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα «χέρια» της ΕΛΑΣ πλέον βρίσκονται και τέσσερις άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία.

Πληροφορίες που μετέδωσε το proininews, αναφέρουν πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 52χρονο επειδή του έκανε bullying από τη στιγμή που ο 25χρονος απολύθηκε από την επιχείρηση μαρμάρων στην οποία δούλευαν και οι δύο.

Ο δολοφόνος είχε στήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου ενέδρα θανάτου στο θύμα , έξω από τον χώρο εργασίας του. Συγκεκριμένα τον εκτέλεσε εξ΄ επαφής στην καρδιά με καραμπίνα, εξαφανίστηκε στα χωράφια και έκτοτε οι Αρχές έψαχναν τα ίχνη του, ενώ τις τελευταίες ώρες αναζητούσαν ανθρώπους με τους οποίους μπορεί είχε διαφορές.

Η μηχανή που πρόδωσε τον δράστη

Πληροφορίες της ιστοσελίδας, proininews.gr, αναφέρουν ότι ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε η μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη. Με αυτήν έχει ποζάρει στο παρελθόν και στα social media.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρααστυνομίαΚαβάλαδράστηςδολοφονία