Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη εκπαιδευτικός για υλικό παιδικής πορνογραφίας - Είχε πάνω από 9.000 αρχεία στην κατοχή του!
NewsroomΓια κατοχή πλήθους αρχείων παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγηθεί έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, κατά την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 56χρονου συλληφθέντα κατασχέθηκαν από σκληρό δίσκο και ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης (usb) συνολικά πάνω από 9.000 αρχεία.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα αρχεία περιλαμβάνουν φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο ανηλίκων, νεότερων των 15 ετών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με παιδιά κάτω των 15 ετών.
Ο 56χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης και παραμένει υπό κράτηση.
- Khosta-2: Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο κορονοϊό, ανθεκτικό στα εμβόλια – Είναι η νέα παγκόσμια απειλή;
- Η στιγμή που επιβάτης αεροπλάνου γρονθοκοπεί αεροσυνοδό - Άναυδοι πλήρωμα και ταξιδιώτες
- Appodixi: Βροχή οι καταγγελίες - Ερχονται τα πρόστιμα και τα μπόνους για τους πολίτες
- Πανικός στη Μεσσηνία: Στο νοσοκομείο 15 άτομα αφού κατανάλωσαν γουρνοπούλα από πλανώδιο πωλητή!
- «Μανιφέστο» Τραμπ στον ένα χρόνο εξουσίας - «Θα δείτε πόσο μακριά μπορώ να φτάσω για τη Γροιλανδία»
- Πώς θα κινηθεί και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία: Τα πρώτα μηνύματα του 112 - Live η πορεία της
- Ποια αγροτικά μπλόκα «σπάνε»: Οι αποφάσεις των συνελεύσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
- Τυραννόσαυρος Ρεξ: Η μελέτη που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τους δεινόσαυρους - Τα νέα στοιχεία