Ελλάδα|24.09.2022 14:00

Γκάζι: Μυστήριο με τον θάνατο του άνδρα που ξυλοκοπήθηκε και έπαθε ανακοπή - Μαρτυρία για επίθεση από μοτοσικλετιστή

Newsroom

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 50χρονου άνδρα ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου σε κεντρικότατο δρόμο στο Γκάζι, σε απόσταση αναπνοής από γνωστά νυχτερινά μαγαζιά και λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή. Ακόμα ο δράστης ή οι δράστες της φονικής, όπως αποδείχθηκε, επίθεσης αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ με την υπόθεση ασχολείται και το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η επίθεση σε βάρος του 50χρονου άνδρα φέρεται πως έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, πριν από τις 6. Άγνωστοι ξυλοκόπησαν το θύμα το οποίο λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε με τραύματά στο πρόσωπο αιμόφυρτο και αναίσθητο επί στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως.

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Γιάννης Ρήγος, το θύμα εντοπίστηκε από αστυνομικό, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ειδοποίησε τις Αρχές. Το ασθενοφόρο έφτασε επί τόπου και μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο, «Γεννηματάς», όπου μετά από λίγες ώρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατό του

Γύρω από τον θάνατο του 50χρονου άνδρα αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα μυστήριο, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν το άτομα ή τα άτομα που τον χτύπησαν μέσα στον δρόμο και να ανακαλύψουν τα κίνητρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με το OPEN, οι θεράποντες ιατροί σημειώνουν ότι τελικά το θύμα έφυγε από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο τα δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι να προκάλεσαν αυτή την εξέλιξη.

Μαρτυρία για άνδρα που κατέβηκε από μηχανή και τον χτύπησε

Όπως μετέδωσε ο Alpha, στα χέρια των Αρχών υπάρχει μαρτυρία, η οποία θεωρείται αξιόπιστη, σύμφωνα με την οποία, άνδρας πλησίασε με μηχανή των άνδρα κατέβηκε από αυτή και τον ξυλοκόπησε άγρια, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία χτενίζει την περιοχή προκείμενου να δει από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων αν πράγματι η επίθεση έγινε κατ΄ αυτόν τον τρόπο και αν αυτό ισχύει να δει την πορεία του μοτοσικλετιστή.

ειδήσεις τώραδολοφονίαΓκάζιξυλοδαρμόςθάνατος