Ελλάδα|26.09.2022 08:50

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της - Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Newsroom

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης στην Ευρυτανία της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου με την αστυνομία να απομακρύνεται από το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Τα ίχνη της 48χρονης χάθηκαν ειδικότερα στη γέφυρα της Τατάρνας, όπου βρέθηκε από την αστυνομία το αυτοκίνητό της και μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο. 

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, οι έμπειροι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση δεν βλέπουν ως πιθανό σενάριο την εγκληματική ενέργεια, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η 48χρονη είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει την προηγούμενη εβδομάδα. Η ύπαρξη σημειωμάτων και οι ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής καθιστούν πολύ πιθανό το σενάριο της αυτοκτονίας.

Τα τελευταία της μηνύματα

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις σημειώσεις της που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών.

Παράλληλα εξετάζουν και όλες τις επικοινωνίες που είχε η 48χρονη. Το Star αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε η γυναίκα με έναν φίλο της την Τετάρτη, μια ημέρα πριν να εξαφανιστεί.

«Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου» έγραφε ο φίλος της 48χρονης με την ίδια να του απαντά «στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, στα social media η 48χρονη έχει τραβήξει μια φωτογραφία όπου κάθεται στην κορυφή του βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της Λίμνης των Κρεμαστών.

Άκαρπες οι έρευνες - Συνεχίζονται και σήμερα

Άκαρπες είναι οι μέχρι τώρα έρευνες της ομάδας υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού Σώματος που επιχειρούν για τον εντοπισμό της 48χρονης Ευρυδίκης που αγνοείται στη λίμνη Κρεμαστών.

Σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού, οι ειδικά εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι δεν κατάφεραν να βρουν κάτι που να σχετίζεται με την υπόθεση της εξαφάνισης της γυναίκας που αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδικότερα, το εύρημα που εντοπίστηκε χθες από το «Sonar Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού, σε βάθος 90 μέτρων, δεν σχετίζεται τελικά με την 48χρονη.

Οι έρευνες των ειδικών συνεργείων του Λιμενικού Σώματος και της ΕΜΑΚ θα συνεχίσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας και σήμερα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρυτανίαειδήσεις τώραεξαφάνισηΕλληνική Αστυνομία