Ελλάδα|26.09.2022 10:33
Μετρό στη Θεσσαλονίκη: Σε έναν χρόνο περίπου θα είναι σε λειτουργία - Τι είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας
NewsroomΣε έναν χρόνο περίπου θα είναι σε λειτουργία το μετρό Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στο «Mega».
«Το μετρό είναι στην τελική ευθεία και σε έναν χρόνο περίπου θα είναι σε λειτουργία. Έχουν τελειώσει όλα τα προβλήματα και οι τελευταίες εργασίες γίνονται πολύ εντατικά», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος τόνισε πως το πρόσωπο της πόλης αλλάζει.
Ακόμη αναφέρθηκε στην πλατφόρμα Instant Offices που ανέδειξε τη Θεσσαλονίκη μέσα στις τρεις πόλεις παγκοσμίως ως ιδανικό τόπο προορισμού για ψηφιακούς νομάδες αλλά και στο ότι η πόλη ανακηρύχτηκε παγκόσμιος γαστρονομικός προορισμός από την UNESCO.
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια