Ζίτσα: Απαγόρευση απόκτησης νέων ζώων στον αντιδήμαρχο που είχε κατηγορηθεί πως είχε βασανίσει γαϊδουράκι
NewsroomΑπαγόρευση απόκτησης νέων ζώων αποφάσισε η Εισαγγελία Ιωαννίνων, για τον αποπεμφθέντα αντιδήμαρχο Ζίτσας Γεώργιο Σταλίκα - που είχε κατηγορηθεί πως είχε βασανίσει το νεαρό γαϊδουράκι που τελικά αναγκάστηκε να υποβληθεί σε ευθανασία για να μην υποφέρει.
Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων που εξεδόθη στις 21 Σεπτεμβρίου, απαγορεύεται να αποκτήσει πλέον ζώο ο συγκεκριμένος άνδρας.
Η διάταξη αυτή προκύπτει μετά την προσφυγή της Πανελλαδικης Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και του Φιλοζωικού Συλλόγου με την επωνυμία «Κίνηση για τα Δικαιώματα των Ζώων (ΚΙΔΙΖΩ).
Ενδεικτικό είναι ότι μετά από αίτηση της ΠΦΠΟ εκδόθηκε η Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την οποία απαγορεύεται στον κατηγορούμενο για την κακοποίηση του γαϊδουριού, να αποκτήσει νέο ζώο στο μέλλον. Αρβανίτη.
- Βίντεο ντοκουμέντο από το Κραν Μοντανά: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στην Ελβετία
- Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 44χρονο δότη οργάνων - Με επιτυχία η πρώτη μεταμόσχευση
- Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
- Forbes: Αυτοί είναι οι 20 «hot» προορισμοί για το 2026 - Ανάμεσά τους και ένας στην Ελλάδα