Ελλάδα|28.09.2022 13:00

Πάτρα: Δικάζεται 47χρονος για παρενόχληση 13χρονης - Ο πατέρας της του έστησε ραντεβού με πυγμάχους

Newsroom

Στο εδώλιο κάθεται 47χρονος άνδρας ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση ανηλίκου στην Πάτρα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελία ο κατηγορούμενος φέρεται να συνομιλούσε ερωτικά στο Διαδίκτυο με 13χρονο κορίτσι, ενώ την δράση του ανακάλυψε ο πατέρας της ανήλικης που του έστησε και παγίδα.

Το περιστατικό σύμφωνα με το pelop.gr, έλαβε χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ ο άνδρας που δήλωσε «μετανιωμένος» και «βλάκας» που πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και η δίκη προγραμματίστηκε για σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε ακόμη και… γυμνές φωτογραφίες! Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, ο οποίος του έστησε παγίδα.

Ο πατέρας του έστησε ραντεβού με πυγμάχους

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους, ενώ και ο ίδιος είναι πυγμάχος. Ο πατέρας δεν τον άγγιξε, όμως οι δύο άλλοι πυγμάχοι χτύπησαν τον κατηγορούμενο!

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτραπυγμαχίαειδήσεις τώραμποξ