Ελλάδα|28.09.2022 19:29
Ευχάριστα νέα για το βρέφος που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του στη Μεσσηνία: Το αποσωλήνωσαν οι γιατροί
NewsroomΕυχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την πορεία της υγείας του 4 μηνών βρέφους από χωριό της Μεσσηνίας, το οποίο νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Και αυτό γιατί, κοριτσάκι εμφάνισε βελτίωση με αποτέλεσμα οι γιατροί να το αποσωληνώσουν.
Ελεύθερος με όρους ο πατέρας
Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος πατέρας του παιδιού που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 2.000 ευρώ.
Ο κατηγορούμενος υποχρεούται να εμφανίζεται και δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του -κάθε 1 και 15 του μηνός- ενώ παράλληλα του απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε επαφή με το βρέφος.
- Περίπλοκο σαμποτάζ: Όλα τα σενάρια για τη διαρροή στους αγωγούς Nord Stream 1 και 2 -Χτυπήθηκαν από υποβρύχιο τσέπης;
- Τουρκάλα αναλύτρια στους New York Times: Το καθεστώς Ερντογάν συνιστά μορφή μαζικής δικτατορίας
- Συγκρατούμενος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκαλύπτει: «Έμοιαζε σαν ποντικός που κρύβεται για να μην τον δουν»
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είμαι πολύ περήφανος για το Maestro» - Το άγχος της Αλεξίου και η «μαύρη δυστυχία» του Αντίνοου Αλμπάνη
Διαβάστε ακόμη
- Meteo: Το καλοκαίρι του 2026 ήταν το 6ο θερμότερο στην Ελλάδα από το 1960
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Μακρυκάπα Ευβοίας: Κινδυνεύουν εγκαταστάσεις - 13 εναέρια στη μάχη με τις φλόγες και «112»
- Αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Καβάλα - Ζημιά σε έλικα κατά την κατάσβεση
- ΕΟΦ: Εντοπίστηκε φυτικό μέλι με φαρμακευτικές ουσίες για αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας