Ελλάδα|19.02.2019 20:27
Κρατούμενοι απέδρασαν από περιπολικό που σταμάτησε σε φανάρι
NewsroomΤρεις κρατούμενοι, δυο αλλοδαποί κι ένας Έλληνας, απέδρασαν από περιπολικό όταν αυτό σταμάτησε στη συμβολή των οδών Φυλής και Ιουλιανού στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τρεις κρατούμενοι ένας Αλγερινός, ένας Αλβανός κι ένας Έλληνας είχαν μεταχθεί στον εισαγγελέα με το περιπολικό που επέστρεφε στο ΑΤ Μοσχάτου.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ κάποια στιγμή που το όχημα σταμάτησε στο φανάρι, άγνωστο με ποιο τρόπο, οι τρεις κατάφεραν να αποδράσουν.
Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά από λίγο, ενώ ο Έλληνας διέφυγε και αναζητείται.
Διαβάστε ακόμη
- Εισαγγελική παραγγελία για τους εμπλεκόμενους σε αδειοδότηση και λειτουργία της «Βιολάντα»
- Μαρουσάκης: Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας τα επόμενα 24ωρα - Οι χάρτες των βροχοπτώσεων
- Έχασε την περιουσία της και έμεινε άστεγη: Πίστευε πως μιλούσε με... τον Τσάρλι Χάναμ και άλλους - Πώς την εξαπάτησαν
- Γιάννης Μπέζος για δηλώσεις Καρυστιανού: «Αυτά είναι πισωγυρίσματα - Θα ‘λεγα κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε»