Ελλάδα|02.10.2022 19:20

Βόλος: Αρνείται ο 58χρονος ότι κρατούσε αλυσοδεμένη τη σύντροφό του και τη βίαζε - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Newsroom

Αρνείται ο 58χρονος και επί οκτώ χρόνια σύντροφός της ότι κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες την 38χρονη και την κακοποιούσε υπό την απειλή όπλου σε σπίτι στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης, αναμένεται βέβαια το πόρισμα από το οποίο θα προκύψει μια πιο σαφής εικόνα.

Ο 58χρονος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας. Μετά την ανάκριση αναμένεται να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους εισαγγελέας και ανακριτής θα οδηγήσουν στην προφυλάκισή του ή όχι.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν φωνές ακούστηκαν από γείτονες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και υπέδειξαν το σημείο από όπου ακούστηκαν οι φωνές. 

Αφού βρήκαν το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι, τους άνοιξε ένας ημεδαπός. Στην ερώτηση των αστυνομικών τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά», σύμφωνα με το MEGΑ.

Οι αστυνομικοί, όμως, διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία τους έκανε κάποια νοήματα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα και εκεί η 38χρονη κατήγγειλε ότι για πέντε ολόκληρες μέρες ο 58χρονος άνδρας και επί 8 χρόνια σύντροφός της την κρατούσε αλυσοδεμένη και την κακοποιούσε και σεξουαλικά.

Βρέθηκε και πολεμικό τουφέκι με διόπτρα

Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο.

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίησηΒόλοςβιασμόςειδήσεις τώρα