Ελλάδα|04.10.2022 08:40

Κόρινθος: Νέες αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε η 28χρονη από τον σύντροφό της - Κινδυνεύει με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη φρικτή υπόθεση κακοποίησης στην Κόρινθο, όπου 33χρονος απήγαγε, ξυλοκόπησε και βίασε την εν διαστάσει 28χρονη σύζυγό του. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το Σάββατο για να μην μπορεί να παραστεί στα βαφτίσια του δυόμιση ετών παιδιού τους.

Κινδυνεύει με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς η γυναίκα

Η γυναίκα έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να φροντίσει τα δύο παιδιά της. Εξακολουθεί να έχει τραύματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στα μάτια της, από τα χτυπήματα που δέχθηκε και κινδυνεύει ακόμη και με αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης την καλούσε στο τηλέφωνο ακόμη και όταν ήταν στο νοσοκομείο. Εκεί μάλιστα συνελήφθη.

«Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Σύμφωνα με το Star και το δικηγόρος της νεαρής μητέρας και στο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια επεισόδια τα οποία το θύμα δεν είχε το θάρρος να τα καταγγείλει. Φοβόταν τι θα ακουστεί και τι θα πουν στα παιδιά της. Ακόμα, όταν την είχε απαγάγει, φέρεται να την απειλούσε για να την τρομοκρατήσει, λέγοντάς της ότι θα την πετάξει από τη γέφυρα της Κορίνθου.

Προφυλακιστέος ο 33χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Κορίνθου, ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία ύστερα από την καταγγελία της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του για κακοποίηση.

Το χρονικό της φρίκης

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Σύμφωνα με το korinthostv, ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν η άτυχη γυναίκα, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου την βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

Σε κατάσταση σοκ η 28χρονη κατέφυγε στo Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, οι άνδρες του αναζήτησαν τον δράστη, που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόρινθοςενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώραβιασμός