Ελλάδα
|
20.02.2019 09:12
Στην εντατική 11χρονος που έπεσε αναίσθητος σε πεζοδρόμιο
NewsroomΣτην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έχει μεταφερθεί ένας 11χρονος μαθητής που έχασε τις αισθήσεις του το βράδυ της Τρίτης στο Ναύπλιο.
Ο 11χρονος μαθητής περπατούσε στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά έπεσε στο πεζοδρόμιο. Οι περαστικούς προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Τις πρώτες βοήθειες, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr έδωσαν στον 11χρονο φαρμακοποιοί. Στη συνέχεια, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου, από όπου αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα.
Οι γιατροί του «Αγλαΐα Κυριακού» κατάφεραν να επαναφέρουν τον 11χρονο που πλέον είναι καλύτερα στην υγεία του ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής