Ελλάδα|04.10.2022 18:34

Άγρια συμπλοκή μαθητή και διευθυντή σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Στο νοσοκομείο o 16χρονος

Newsroom

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω, με έναν 16χρονο μαθητή να συγκρούεται έντονα με τον διευθυντή του σχολείου και ο πρώτος να καταλήγει στο νοσοκομείο με αίματα.

Όλα ξεκίνησαν επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη. Όταν ο 16χρονος προσπάθησε να ρίξει γροθιά στον διευθυντή, το χέρι του κατέληξε σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστούν ράμματα, σύμφωνα με το Mega.

Μαθητές του σχολείου ανέφεραν πως ο 16χρονος πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή για να τον αναγκάσει να απομακρυνθεί από την είσοδο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και όπως υποστηρίζουν παιδιά που ήταν μπροστά, «έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του».

«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται» ισχυρίζονται οι μαθητές.

Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί, με τον διευθυντή να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την Δευτέρα έγινε σύσκεψη των καθηγητών του ΕΠΑΛ με θέμα την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος του 16χρονου λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς. Ο μαθητής, έχοντας γνώση για αυτήν τη σύσκεψη, πήγε σήμερα το πρωί στο σχολείο με φίλους του με σκοπό να εμποδίσει την απόφαση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραδιευθυντήςμαθητήςΑιγάλεω