Ελλάδα|05.10.2022 08:31
Ακρόπολη: Ο σύζυγος της 47χρονης την καλούσε συνεχώς πριν πέσει στο κενό - Αστυνομικός σήκωσε το τηλέφωνο
NewsroomΤέλος στη ζωή της έβαλε το μεσημέρι της Τρίτης 47χρονη πέφτοντας από το λόφο στην Ακρόπολη. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η 47χρονη έκανε τον σταυρό της και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, το κινητό της χτυπούσε συνεχώς πριν πέσει από τον λόφο, ενώ συνέχισε να χτυπάει και μετά την πτώση της. Ένας αστυνομικός απάντησε στην κλήση, με τον άνδρα της άτυχης γυναίκας να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής και να εκφράζει την ανησυχία του για τη σύζυγό του.
Η 47χρονη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό χωρίς της αισθήσεις της από την πτώση, με τους γιατρούς να μην μπορούν να την επαναφέρουν και τελικά να διαπιστώνεται ο θάνατός της.
Πληροφορίες του Open αναφέρουν ότι η 47χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
- «Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
- Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
- Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα και τα πυρά