Ελλάδα|08.10.2022 22:37

Σεπόλια: Για τουλάχιστον πέντε μήνες ο 53χρονος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι

Newsroom

Για τουλάχιστον πέντε μήνες, από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο, ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια φέρεται να ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 53χρονου άντρα, ο οποίος κατηγορείται πως τη βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε και η μητέρα της ανήλικης στις Αρχές, η ίδια διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον άντρα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη οικιακής χρήσης και χαρτικά στην περιοχή. Όπως όλα δείχνουν ο ίδιος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας η οποία έχει οχτώ παιδιά. Η γυναίκα έστελνε τη 12χρονη κόρη της στο κατάστημα, προκειμένου να βοηθάει τον 53χρονο να κάνει κάποιες δουλειές. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 53χρονος απειλούσε την ανήλικη με όπλο που της κολλούσε στον κρόταφο προκειμένου να μη μιλήσει, και τη βίαζε. Στη συνέχεια την τράβαγε γυμνές φωτογραφίες τις οποίες ανέβαζε σε ψεύτικα προφίλ στα social media.

Από εκεί «ψάρευε» και πελάτες στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη. Η έρευνα των Αρχών, μέχρι στιγμής δείχνει ότι υπάρχουν και άλλοι που εμπλέκονται στο κύκλωμα, αφού ήδη έχει συλληφθεί ένας 42χρονος ο οποίος, όπως προκύπτει, κακοποιούσε συστηματικά το κορίτσι και έδινε τα χρήματα στον 53χρονο. Οι αστυνομικοί ψάχνουν και άλλα πιθανά θύματα του καταστηματάρχη.

Στο σπίτι του 53χρονου έχει βρεθεί ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Οι Αρχές βρήκαν δύο πιστόλια, περίπου 600 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, σκληρούς δίσκους, tablet και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα οποία έχουν όλα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για εξέταση.

Πώς έγινε γνωστή η φρικιαστική ιστορία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ανήλικη τα είπε όλα στη μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία. Οι Αρχές ξεκίνησαν μία τεράστια έρευνα και βρήκαν τα ψεύτικα προφίλ τα οποία και οδήγησαν στον 53χρονο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σεξουαλική κακοποίησηΣεπόλιακορίτσιανήλικοικύκλωμα μαστροπείαςειδήσεις τώραβιασμός