Ελλάδα|09.10.2022 07:17

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή δρομολογίων τραμ στη Νέα Σμύρνη, λόγω αγώνα δρόμου

Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αλλά και διακοπή δρομολογίων του τραμ, θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή στην Νέα Σμύρνη, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «6ος Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Σμύρνη: Τι θα ισχύσει

Συγκεκριμένα θα ισχύσουν τα εξής:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 07.00΄ έως 14.00΄ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κράτητος και Αχιλλέως και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 14.00΄, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Δορυλαίου – Βηθυνίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Τροχαία στην ανακοίνωσή της αναφέρει «παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων»

Αλλαγές στα δρομολόγια του τραμ

Επίσης, θα ισχύσουν αλλαγές στα δρομολόγια του τραμ. Συγκεκριμένα δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα» από τις 7:30 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Η λεωφορειακή γραμμή Α2, θα συνδέει  τη Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα» (στάση «Μαρίνα Αλίμου») με τη γραμμή 2 του Μετρό (σταθμός «Συγγρού - Φιξ»).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρακυκλοφοριακές ρυθμίσειςΤραμΝέα Σμύρνη