«Smyrna di Levante»: Έφτασε στη Σμύρνη μετά το παρθενικό του ταξίδι
NewsroomΈδεσε στο λιμάνι της Σμύρνης το πλοίο «Smyrna di Levante», το οποίο πραγματοποίησε το παρθενικό ταξίδι της νέας γραμμής Θεσσαλονίκη – Σμύρνη. Η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή ξεκίνησε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και μπορεί να αποτελέσει μία «γέφυρα» φιλίας και συνεργασίας.
Το επιβατικό πλοίο «Smyrna di Levante» θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 7:00 το απόγευμα και θα φτάνει στη Σμύρνη μετά από περίπου 14 ώρες, δηλαδή στις 9:00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Από τη Σμύρνη θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Το Smyrna di Levante έχει μήκος 158 μέτρα, πλάτος 21,60 μέτρα και η μέγιστη ταχύτητα του είναι 20 κόμβοι την ώρα. Έχει τη δυνατότητα μεταφοράς έως 300 ΙΧ και περίπου 55 φορτηγών. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 948 επιβάτες. Διαθέτει 41 τετράκλινες καμπίνες με μπάνιο, έξι δίκλινες καμπίνες με μπάνιο, 18 δίκλινες καμπίνες με κοινόχρηστο μπάνιο, δύο τετράκλινες καμπίνες για ΑμεΑ και έξι σουίτες δύο επιβατών.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου