Ελλάδα|13.10.2022 13:07

Κολωνός: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» - Τι δηλώνει η θεία της 12χρονης - Εν αναμονή νέων εξελίξεων στην υπόθεση

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Την ώρα που η μητέρα της ανήλικης έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί για την κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας, η θεία της 12χρονης, η καταγγελία της οποίας έκανε την αρχή για να αποκαλυφθεί η υπόθεση προχώρησε στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση.

Τι δήλωσε η θεία της 12χρονης

Η θεία της 12χρονης δήλωσε «σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα», μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι εκείνη ήταν που ενώ το κορίτσι ήταν στη Λευκάδα την είχε δει να «κοκκινίζει» όταν διάβασε ένα από τα μηνύματα που της έστελνε, όπως αποδείχθηκε, για μήνες ο 53χρονος.

Η θεία ήταν αυτή που αφού πήρε το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης είδε τα μηνύματα του 53χρονου και τα έστειλε στη μητέρα του παιδιού, η οποία έχει δηλώσει ότι τότε ήταν που πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Η θεία της 12χρονης τονίζει στην σημερινή δήλωσή της ότι μόνο της μέλημα είναι «να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Παρά τα όσα φρικτά έχουν περάσει, πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια». Η θεία του κοριτσιού σημειώνει επίσης ότι «στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους».

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να μην αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών.

Απολογείται η μητέρα – Έρχεται ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Μίχου

Υπενθυμίζεται πως 37χρονη μητέρα της 12χρονης κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 37χρονη  πέρασε τη νύχτα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αρνούμενη τα πάντα στους αστυνομικούς.  Όπως σχολίασε στο ethnos.gr ανώτατη πηγή «Δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα την καταλογίζουν και επιμένει στο ότι δε γνώριζε το παραμικρό αναφορικά με τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί της».

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, εντός της ημέρας αναμένεται η σύλληψη της συζύγου του 53χρονου κατηγορούμενου Ηλία Μίχου, με τις κατηγορίες του χρηματισμού και της υπόθαλψης εγκληματία.

Ενώ, όπως έγραψε νωρίτερα το ethnos.gr, ανέβηκε και άλλο ο αριθμός των προφίλ που έχουν επιβεβαιωθεί ότι μέσω συγκεκριμένης online πλατφόρμας είχαν όχι μόνο επικοινωνήσει και κλείσει ραντεβού, αλλά είχαν πάει και στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης κοντά στον σταθμό του μετρό Σεπολίων, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με την 12χρονη. Από τα έξι που ήταν χθες το πρωί σήμερα ξεπερνούν τα δέκα, με βάση αξιόπιστες πληροφορίες του ethnos.gr. Συνολικά, όμως, 15 είναι τα προφίλ που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

«Είναι και οι δέκα άνδρες, γύρω στα 40, οι οποίοι μοιάζουν με άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Από την έρευνα έχει προκύψει ότι δεν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν και κανείς από αυτούς δεν είναι κάποιος επώνυμος, επειδή ακούγονται διάφορα», σχολιάζει στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι θέμα χρόνου να βγουν τα εντάλματα σε βάρος τους».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας οι επικοινωνίες ήταν πάνω από 200 και τα ραντεβού ξεπερνούν τα 100, χωρίς ακόμη ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είχαν όλα τους ολοκληρωθεί. «Είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει πολύ μεγάλο βάθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι εμπλέκονται όχι μόνο θα βρεθούν, αλλά θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η 12χρονη

Μαζί με τη μητέρα στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν και τρία από τα οκτώ παιδιά της και συγκεκριμένα η 12χρονη με δύο ανήλικα αδέλφια της. Το κοριτσάκι χθες έδωσε νέα συμπληρωματική κατάθεση -την τρίτη κατά σειρά- παρουσία παιδοψυχολόγου της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκεί φέρεται να ερωτήθηκε για λεπτομέρειες αναφορικά με τα ραντεβού τα οποία την έβαζε να κλείνει ο 53χρονος, καθώς και για το εάν είχαν επισκεφθεί μαζί οίκο ανοχής. Και τα τρία παιδιά της οικογένειας πέρασαν τη νύχτα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ενώ αναμένονται οι κινήσεις του εισαγγελέα που θα δώσει παραγγελία ως προς το πού θα φιλοξενηθούν.

ειδήσεις τώραΚολωνόςβιασμόςκύκλωμα μαστροπείαςανήλικη