Ελλάδα|13.10.2022 14:52

Κολωνός: Προθεσμία πήρε η μητέρα της 12χρονης - Θα απολογηθεί τη Δευτέρα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Μεταξύ των στοιχείων που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή της, είναι και ο εντοπισμός εμβασμάτων σε τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, που προφυλακίστηκε για τις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται.

Στους 10 οι άνδρες με επιβεβαιωμένα ραντεβού – Έρχονται νέες συλλήψεις

Στο μεταξύ, όπως έγραψε νωρίτερα το ethnos.gr, ανέβηκε και άλλο ο αριθμός των προφίλ που έχουν επιβεβαιωθεί ότι μέσω συγκεκριμένης online πλατφόρμας είχαν όχι μόνο επικοινωνήσει και κλείσει ραντεβού, αλλά είχαν πάει και στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης κοντά στον σταθμό του μετρό Σεπολίων, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με την 12χρονη. Από τα έξι που ήταν χθες το πρωί σήμερα ξεπερνούν τα δέκα, με βάση αξιόπιστες πληροφορίες του ethnos.gr. Συνολικά, όμως, 15 είναι τα προφίλ που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

«Είναι και οι δέκα άνδρες, γύρω στα 40, οι οποίοι μοιάζουν με άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Από την έρευνα έχει προκύψει ότι δεν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν και κανείς από αυτούς δεν είναι κάποιος επώνυμος, επειδή ακούγονται διάφορα», σχολιάζει στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι θέμα χρόνου να βγουν τα εντάλματα σε βάρος τους».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας οι επικοινωνίες ήταν πάνω από 200 και τα ραντεβού ξεπερνούν τα 100, χωρίς ακόμη ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είχαν όλα τους ολοκληρωθεί. «Είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει πολύ μεγάλο βάθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι εμπλέκονται όχι μόνο θα βρεθούν, αλλά θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίησηΚολωνόςειδήσεις τώρα