Ελλάδα|13.10.2022 19:00

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Η μητέρα γνώριζε, το παιδί με πίεζε να βρεθούμε» - Προκλητικές οι απολογίες των προφυλακισθέντων

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Το λιγότερο προκλητικά χαρακτηρίζονται τα όσα υποστήριξαν κατά την απολογία τους οι 2 κατηγορούμενοι προφυλακιστέοι, Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης για την υπόθεση του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, υποστήριξαν ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι συνέβαινε με την κόρη της. Μάλιστα στην απολογία του ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είπε:

«Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μια γιαγιά».. Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της». Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Είχα δώσει 300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

Απολογούμενος, ο Ιωάννης Σοφιανίδης φέρεται να υποστήριξε ότι η μικρή τον προκαλούσε… «Είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές» φέρεται να λέει.

Η μητέρα, αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος της, και φέρεται να επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε όσα είχαν γίνει. «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρααπολογίεςβιασμόςσεξουαλική κακοποίησηΚολωνός