Ελλάδα|16.10.2022 10:13

Βιασμός 12χρονης: Έρχονται νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης

Newsroom

Δεν αναμένεται να κλείσει σύντομα ο «κύκλος» των συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε σήμερα, Κυριακή, ότι αναμένεται ακόμη ένα ένταλμα.

«Οι συλλήψεις θα συνεχιστούν, ένταλμα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες», τόνισε συγκεκριμένα ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως πρόσθεσε, «Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στη Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρουν οι ιδιότητες των ενόχων. Όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται συνολικά τέσσερα εντάλματα σύλληψης -καθώς το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε ακόμη τέσσερα άτομα.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία δύο 24ωρα συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος. Και οι δύο κατηγορούνται για βιασμό της ανήλικης με αμοιβή. Ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή και ο 36χρονος που συνελήφθη το Σάββατο, γνώρισαν την ανήλικη από εφαρμογή και στη συνέχεια είχαν συνάντηση μαζί της κοντά στα Σεπόλια, όπου και προέβησαν σε σεξουαλική πράξη εις βάρος της.

Οι συλλήψεις που «τρέχουν» και δεν δείχνει πως θα σταματήσουν, ρίχνουν «φως» στην αποτρόπαια υπόθεση και αυξάνουν τα στοιχεία για τη δράση των εμπλεκόμενων.

Την ίδια ώρα, στα χέρια της αστυνομίας παραμένουν ο Ηλίας Μίχος που έβρισκε επίδοξους παιδοβιαστές και ο Γιάννης Σοφιανίδης ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε το κοριτσάκι έναντι αμοιβής, ενώ για την υπόθεση έχει συλληφθεί και η μητέρα της 12χρονης -με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Το προφίλ του 33χρονου που συνελήφθη την Παρασκευή

Κάτοικος δυτικών προαστίων, ανύπαντρος χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης, φαίνεται πως είναι ο 33χρονος άνδρας ο οποίο συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση βιασμού και έκδοσης της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό. Σύμφωνα με τον Mega, πρόκειται για ακόμα έναν «άνθρωπο της διπλανής πόρτας» που δεν κινούσε υποψίες, όπως δηλαδή και ο Ηλίας Μίχος.

Ό δικηγόρος του 33χρονου πήγε στη ΓΑΔΑ το Σάββατο 15 Οκτωβρίου προκειμένου να ετοιμάσουν την υπερασπιστική του γραμμή. Η πλευρά του κατηγορούμενου, που φέρεται να έχει βιάσει 2 φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής κοντά στο μετρό στα Σεπόλια, όπου συνήθιζε να εκδίδει το κορίτσι ο Ηλίας Μίχος, υποστηρίζει ότι δεν έχει βιάσει το κορίτσι αλλά παραδέχεται ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές αλλά δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή.

Την ίδια όμως στιγμή υποστηρίζει ότι του είπε πως ήταν 17 ετών και εκείνος την πίστεψε…, ενώ αν ήξερε την πραγματική της ηλικία δεν θα την προσέγγιζε. Ο άνδρας δήλωσε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ συμπλήρωσε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

«Μου είπε ότι ήταν 17 - 18 ετών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών δε θα της έλεγε ούτε καλησπέρα. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και ήθελε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα έλεγε συνέχεια, πότε θα σε δω, πότε θα σε δω», υποστηρίζει ο 33χρονος ο οποίος θέλει να ρίξει την ευθύνη στο 12χρονο παιδί και στον Ηλία Μίχο.

Απολογείται η μητέρα - Τα ύποπτα ευρήματα που ερευνώνται

Η μητέρα της ανήλικης αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα. 

Την ίδια στιγμή, εν αναμονή της απολογίας της μητέρας, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν δύο μηνύματα που είχε στείλει η μητέρα στην σύζυγο του Μίχου μετά την καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού. Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα ζητούσε από την σύζυγο του 53χρονου το ποσό των 100 ευρώ για να πάει τη 12χρονη στον γιατρό και να πληρώσει το ταξί.

Έγραφε ότι «έχει παγώσει την υπόθεση» και χρειαζόταν τη βοήθειά της, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα συνελήφθη καθώς μέσα στη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ενδεχομένως είχε γνώση, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και οικονομικές συναλλαγές με αποδέκτη τη μητέρα. Μάλιστα, γείτονες της οικογένειας μετά τις αποκαλύψεις έχουν γίνει λαλίστατοι λέγοντας ότι το παιδί κυκλοφορούσε μόνο του τη νύχτα εις γνώσιν της μητέρας του, είχε χρήματα στα χέρια και ξαφνικά απέκτησε άλλη συμπεριφορά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνόςένταλμα σύλληψηςβιασμόςΤάκης Θεοδωρικάκος