Ελλάδα|16.10.2022 11:12

Τραγικός επίλογος στην Αγία Πελαγία: Ο σύζυγος της γυναίκας που αγνοούταν βούτηξε μαζί με τους δύτες και τη βρήκαν νεκρή

Newsroom

Τραγικός ήταν ο επίλογος της αναζήτησης αγνοούμενης γυναίκας την οποία παρέσυραν τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας που ξέσπασε χθες στην Αγία Πελαγία. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή.

Ο σύζυγός της άτυχης 45χρονης ήταν εκείνος που βούτηξε μαζί με τους δύτες προκειμένου να τη βρουν.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο 50χρονος -που ήταν το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας- διατηρούσε ένα σπίτι στην Αγία Πελαγία και έφυγε από το Ηράκλειο μαζί με την 50χρονη προκειμένου να πάνε να το καθαρίσουν και να κάνουν κάποιες άλλες εργασίες.

Ο σύζυγος της γυναίκας είχε μίλησε στο ίδιο μέσο, όταν τα ίχνη της είχαν χαθεί και ανέφερε ότι: «Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες».

«Ο άτυχος άνδρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν», είχε πει προσθέτοντας πως «Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα».

«Ήρθαμε με τον γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα, η γυναίκα μου έλειπε», είχε συμπληρώσει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚρήτηθάνατοςΑγία Πελαγίαειδήσεις τώρα