Ελλάδα|16.10.2022 13:57

Βιασμός 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου

Newsroom

Σε διαθεσιμότητα τίθεται ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Παράλληλα, κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Ο 36χρονος που οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα, εργάζεται στο νοσοκομείο «Μεταξά», σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άνδρας ήταν «πελάτης» του Ηλία Μίχου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Την ίδια ώρα, όπως όλα δείχνουν, δεν αναμένεται να κλείσει σύντομα ο «κύκλος» των συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας, με θύμα το 12χρονο κορίτσι. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε σήμερα, Κυριακή, ότι αναμένεται ακόμη ένα ένταλμα.

«Οι συλλήψεις θα συνεχιστούν, ένταλμα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες», τόνισε συγκεκριμένα ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως πρόσθεσε, «Όλα στο φως, όλοι οι ένοχοι στη Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρουν οι ιδιότητες των ενόχων. Όποιος είναι εμπλεκόμενος και ύποπτος, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χωρίς δεύτερη κουβέντα».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται συνολικά τέσσερα εντάλματα σύλληψης -καθώς το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε ακόμη τέσσερα άτομα.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία δύο 24ωρα συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 33χρονος και ο 36χρονος. Και οι δύο κατηγορούνται για βιασμό της ανήλικης με αμοιβή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνόςκακοποίηση παιδιώνΣεπόλιαειδήσεις τώρακακοποίησηβιασμός