Ελλάδα|16.10.2022 14:46

«Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω»: Η κατάθεση της 19χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά στο ΑΤ Ομόνοιας

Newsroom

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε περιέγραψε στην κατάθεσή της η 19χρονη που κακοποιήθηκε σεξουαλικά στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, από δύο αστυνομικούς.

Η κοπέλα ανέφερε ότι μετέβη στο ΑΤ για κάποιο εργασιακό θέμα και την ενημέρωσαν πως δεν είναι η αστυνομία αρμόδια. Τότε, οι δύο αστυνομικοί ξεκίνησαν κουβέντα μαζί της.

«Πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1:00 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα. Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε», κατέθεσε η νεαρή, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Έπειτα, «μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι».

«Μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο … είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε, δεν γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο … πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους», προσθέτει.

Τότε, σύμφωνα με την ίδια, «Ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομόνοιακακοποίησησεξουαλική κακοποίησηαστυνομικό τμήμα Ομόνοιαειδήσεις τώραΑΤ Ομονοίαςβιασμός