Ελλάδα
|
17.10.2022 18:00
Αγία Πελαγία: Βιβλική καταστροφή από τις πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία – Εικόνες από ψηλά
NewsroomΤο πέρασμα της κακοκαιρίας από την Αγία Πελαγία στην Κρήτη προκάλεσε τεράστιες ζημιές, αλλά και τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τα ορμητικά νερά.
Βιβλική καταστροφή
Το τηλεοπτικό κανάλι CRETA μετέδωσε εικόνες από drone οι οποίες δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής στο βόρειο παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου, και μάλιστα σε έναν από τους πλέον τουριστικούς οικισμούς εκεί.
Άδειοι δρόμοι που μέχρι το Σάββατο έσφυζαν από ζωή και μηχανήματα έργων αντί άλλων οχημάτων στο οδόστρωμα, τα οποία προσπαθούν να καθαρίσουν τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών που βρίσκονται παντού, καθώς και να μεταφέρουν τα κατεστραμμένα οχήματα που παρασύρθηκαν από την ορμητικότητα του χειμάρρου.
- Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέα μετά την απολογία της η μητέρα
- «Ο Λόρδος Μάουντμπάτεν με κακοποίησε στα 11 σε οικοτροφείο»: Καταγγελία «βόμβα» για τον θείο του Βασιλιά Κάρολου
- Γερμανικό «Στούκα» του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στα νερά της Καρπάθου - Η ιστορία της συντριβής του
- Πετρέλαιο κίνησης: Από 1η Νοεμβρίου η νέα επιδότηση - Από 100 έως 800 ευρώ το επίδομα θέρμανσης
- Γιατί δεν κοιμόμαστε πια τα βράδια;
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης