Συμμορία ανηλίκων σπέρνει τον τρόμο σε οδηγούς ταξί: Τους κλέβουν και τους στέλνουν στο νοσοκομείο
NewsroomΤον τρόμο σε οδηγούς ταξί σπέρνει συμμορία ανηλίκων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Οι ανήλικοι δράστες πλησιάζουν ξαφνικά τους οδηγούς, ενώ βρίσκονται μέσα στα οχήματά τους και τους επιτίθενται με κλοτσιές και μπουνιές.
Αφού τους παίρνουν χρήματα, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ και όποιο άλλο αντικείμενο αξίας έχουν επάνω τους, εξαφανίζονται. Μέσα σε λίγα 24ωρα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δύο τέτοιες επιθέσεις από τη συμμορία των ανηλίκων, οι οποίοι έστειλαν οδηγούς ταξί στο νοσοκομείο.
Οι οδηγοί ταξί είναι τρομοκρατημένοι και πολλοί από αυτούς αρνούνται να πάρουν κούρσα για περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι οποίες παρουσιάζουν υψηλή εγκληματικότητα.
Παράλληλα, οι οδηγοί των ταξί ζητούν να ληφθούν μέτρα προστασίας, προκειμένου να είναι ασφαλείς, κατά την ώρα εργασίας τους. Μεταξύ άλλων ζητούν να τοποθετηθούν πλέξι - γκλας μέσα στα ταξί, τα οποία να διαχωρίζουν τον οδηγό από τους πελάτες καθώς και να υπάρχει ένα κουμπί συναγερμού, το οποίο να συνδέεται με την Ελληνική Αστυνομία και να το πατούν σε περίπτωση επίθεσης.
- Συναγερμός: Η Τουρκία προχώρησε σε δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου – Τι μεταδίδει το Bloomberg
- Εικόνες ντροπής και καταγγελίες για ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό: «Κατσαρίδες σε παιδιά», «δεν τα τάιζαν» - Τι απαντά ο πρώην ιδιοκτήτης
- Ο Ενές Καντέρ αγκαλιάζει την ελληνική σημαία και εξοργίζει τους Τούρκους
- Ακίνητα: «Τρέχουν» οι τιμές ενοικίου και πώλησης - Οι απλησίαστες περιοχές
- Υπάρχει πετυχημένος τρόπος για να ανοίξω μια κερδοφόρα επιχείρηση με διάρκεια;
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια