Ελλάδα|22.10.2022 14:54

Ημαθία: Πώς σημειώθηκε ο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 15χρονη - Αναζητείται ο οδηγός

Newsroom

Τραγωδία μεταξύ Ρομά στην Παλαιοχώρα Ημαθίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Όπως είπε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στο ethnos.gr μια 37χρονη Ρομά περπατούσε το βράδυ του Σαββάτου στην άκρη του δρόμου μαζί με τα παιδιά της ηλικίας 12 και 15 ετών, επιστρέφοντας πιθανότατα από κάποιο γειτονικό σπίτι.

Διερχόμενο αυτοκίνητο με οδηγό Ρομά παρέσυρε και τις τρεις Ρομά, σκοτώνοντας ακαριαία την 15χρονη. Η 37χρονη μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας με ελαφράτραύματα ενώ η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. 

Η 12χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα στην κνήμη αλλά και στον θώρακα, όπως και σε άλλα σημεία του σώματός της, αλλά η κατάσταση της υγείας της θεωρείται σταθερή. Η ίδια παρακολουθείται τόσο από ορθοπαιδικούς όσο και από παιδοχειρουργούς. 

Ο οδηγός του οχήματος αφού αυτό ακινητοποιήθηκε εγκατέλειψε το σημείο και έκτοτε αναζητείται από τις Αρχές.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε μέσα στον συνοικισμό Παλαιοχώρα που κατοικείται κυρίως από Ρομά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Την προανάκριση έχει αναλάβει ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατέως.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δυστύχημαΗμαθίαειδήσεις τώραρομά