Ελλάδα|23.10.2022 22:59

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: «Μου είπε ότι εσύ θα είσαι στο χώμα, θόλωσα» - Τι καταγγέλλει η 38χρονη

Newsroom

Αποδέχεται ότι ήταν αυτή που έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου της Κρήτης, η 38χρονη που έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και, προς το παρόν, παραμένει ασύλληπτη. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του 36χρονου δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας ενώ η πλευρά της 38χρονης δεν αποκλείεται να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο από την Αθήνα.

Τι κατήγγειλε η 38χρονη

Η ίδια μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή. Όπως υποστηρίζει, ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε συνεχώς, με αποτέλεσμα το μοιραίο βράδυ να θολώσει. «Τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε ότι δεν είχε ζάρια εκείνο το βράδυ (παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ) και μπορεί» τόνισε η γυναίκα.

Περιγράφοντας τις στιγμές πριν την επίθεση είπε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. «Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα» μου είπε. Εγώ μετά από αυτά δεν ήθελα να με αγγίζει. Με πίεσε να συνευρεθούμε παρά την θέληση μου και μετά ξανά απειλές. Θόλωσα δυστυχώς».

Ψάχνει συνήγορο υπεράσπισης η 38χρονη

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ενώ ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε ήδη την πλευρά του θύματος ως δικηγόρος η πλευρά της δράστιδος φαίνεται να αναζητεί ακόμη συνήγορο υπεράσπισης καθώς όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ήταν δύσκολο να εντοπίσει και να αναθέσει την υπόθεση σε κάποιον από το Ηράκλειο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρονται ακόμη σε συγκεκριμένο όνομα πολύ γνωστού δικηγόρου εξ Αθηνών που θα κληθεί να αναλάβει την υπεράσπισή της, εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, αφού παραδοθεί στις Αρχές κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τη λήξη του αυτοφώρου δηλαδή μετά τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφού θα έχουν παρέλθει 48 ώρες από την τέλεση της πράξης.

Συναντήθηκαν πολλές φορές στο ίδιο ξενοδοχείο

Ταυτόχρονα πολλές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού που φαίνεται να είχαν διαφορές ήδη από τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το ζευγάρι συναντήθηκε κατά τις τελευταίες 40 ημέρες ως και 4 φορές στο ίδιο ξενοδοχείο που συνέβη το τραγικό συμβάν.

Έρευνες της ΕΛΑΣ

Στις προσπάθειες αναζήτησής της από την ΕΛ.ΑΣ έγινε έρευνα στο πατρικό της σπίτι όπου δεν είχε πάει μετά το περιστατικό ενώ βιντεοληπτικό υλικό από το ξενοδοχείο αλλά και τα παρακείμενα κτήρια δείχνουν τη διαφυγή της 38χρονης και την κατεύθυνσή της ενώ οι αρχές αναζητούν αν έφυγε με κάποιο όχημα ή την παρέλαβε κάποιος ή απλώς πήρε ταξί.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκε το γυάλινο μπουκαλάκι που περιείχε το καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι ήταν χωρητικότητας 200 ml ενώ δείγμα που βρέθηκε εστάλη στα εργαστήρια για την ανάλυση της χημικής σύστασής του ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για βιτριόλι, μείγμα με νιτρικό οξύ ή κάτι άλλο. Ακόμη μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου οι αστυνομικοί αντίκρυσαν καμένα σεντόνια και μαξιλάρια καθώς και μέρος του χαλιού και ενός επίπλου γεγονός που τους οδηγεί στην εικασία ότι ίσως ο 36χρονος βρισκόταν ξαπλωμένος ή σε φάση ύπνου όταν δέχτηκε το υγρό στο πρόσωπο. Τόσο η μια πλευρά όσο και η άλλη υποστηρίζει ότι είναι επικίνδυνη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτηκαυστικό υγρόειδήσεις τώραεπίθεση