Ελλάδα|26.10.2022 18:52

Ιωάννα Παλιοσπύρου για επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ο Λύτρας με ενημέρωσε πριν αναλάβει την 38χρονη

Newsroom

Δυσάρεστες αναμνήσεις ανασύρει η υπόθεση της 38χρονης από την Κρήτη, που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, για την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία, τον Μάιο του 2020, δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση της Παλιοσπύρου τότε, αναλαμβάνει, όπως έγινε γνωστό την 38χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση στην Κρήτη. «Ήμουν ενήμερη ότι θα αναλάβει ο κύριος Λύτρας την υπεράσπιση της 38χρονης, το είχαμε συζητήσει. Μου τηλεφώνησε ο ίδιος και μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε και το συζητήσαμε. Ο Απόστολος Λύτρας είναι δικηγόρος και όλοι οι δικηγόροι στην πορεία της καριέρας τους βρίσκονται σε θέση υπεράσπισης του θύτη ή του θύματος», σημείωσε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους από περιπτώσεις που αναλαμβάνουν ανθρώπους που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τα ίδια τους τα παιδιά αλλά και από την άλλη να υποστηρίζουν τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους. Ο κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει την δουλειά του. Το ξεκάθαρο είναι πως επιθέσεις με βιτριόλι και καυστικό υγρό συνιστά απόπειρα ανθρωποκτονίας», υπογράμμισε στον Alpha.

«Κάθε υπόθεση είναι διαφορετική»

«Ο κ. Λύτρας είναι εξαίρετος δικηγόρος, ξέρει πολύ καλά την δουλειά του, θεωρεί ότι εφόσον έχει στα χέρια του τα στοιχεία της υπόθεσης υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά και μην ξεχνάμε ότι κάθε υπόθεση είναι διαφορετική. Όσον αφορά τη δική μου άποψη και με βάση αυτά που γνωρίζω η επίθεση είναι προμελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας», κατέληξε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεση με βιτριόλιΚρήτηεπίθεση με οξύΑπόστολος ΛύτραςΙωάννα Παλιοσπύρουειδήσεις τώρακαυστικό υγρό