Ελλάδα|21.02.2019 22:50

Βρήκαν πτώμα σε σήψη στο Χαλάνδρι

Newsroom

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαίνεται ότι θα εξελιχθούν οι έρευνες για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι, όπου εντοπίστηκε μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Κονίτσας 24 δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν εάν το πτώμα ανήκει σε άντρα ή γυναίκα. Το σοκαριστικό είναι ότι ο δράστης το έδεσε και το τύλιξε επιμελώς με κουβέρτες και σεντόνια, από το κεφάλι μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών. Στη συνέχεια, το πέταξε στο πάτωμα και το εγκατέλειψε.

Οι πρώτες πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τους γείτονες αναφέρουν ότι το ισόγειο διαμέρισμα είχε νοικιαστεί από έναν 60χρονο, ο οποίος διέμενε εκεί με τη σύντροφό του. Οι άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα αλλά ούτε και εικόνα έρευνας που να παραπέμπει σε ληστεία. Έτσι, αρχικά οι έρευνες εστιάζονται σε άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, που έμενε στο σπίτι. Η πρώτη έρευνα του ιατροδικαστή δείχνει πως το πτώμα φέρνει τραύμα στο κεφάλι, ενώ εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε πριν από έναν μήνα.

έγκλημαπτώμαΧαλάνδρι